portraet.dk Fotografen

 

Bryllupsfotografering

Det unikke og vigtigste øjeblik i hele jeres liv

 

Konfirmations fotografering

Konfirmation, dagen hvor konfirmanden er i centrum.

 

Gravid fotografering

Jeg hjælper dig med at forevige din smukke gravide mave, hv...

 

Portræt Fotografering

Portræt fotografering til enhver lejlighed

Fotograf Henriette Stage

Email Udskriv

Skal I bruge en fotograf til bryllupfotografering, konfirmationsfotografering, barnedåbsfotografering, mor barn fotografering, barnets første år billeder, eller blot portrætfotografering, så er jeg fotografen, der kan hjælpe jer. Jeg har speciale i portrætfoto, bryllupsfoto samt fotografering af boudoir og børn. For mig som fotograf er det vigtigtigste, at de billeder I får, illustrerer jer som mennesker, da det gør et rigtig godt portræt.

Der er mange mennesker der mener, at de ikke er fotogene, og derfor ikke ønsker at blive fotograferet. Jeg vil mene at alle mennesker, hvis de bliver fanget i det rette øjeblik er fotogene, så alle kan få et godt portrætfotografi, det er blot om at vælge den stil der gør at billederne bliver gode.

Nu har jeg fotograferet mange boudoirbilleder, og netop her er det vigtigt, at fange personens personlighed, og prøve, at fange personens smukkeste sider.

Desuden har det at fotografere boudoirbilleder givet mig som fotograf et stort indblik i, hvor vigtigt det er at det menneske der skal fotograferes føler sig tryg, og jeg tror at dette faktisk også gør sig gældende også i et helt almindeligt portrætfotografi, vi vil jo alle gerne ligne en drøm på fotografier uanset om det er bryllupsbilleder, konfirmationsbilleder, eller almindelige portrætbilleder.

Det bedste ved at være fotograf, og nok især bryllupsfotograf, er den glæde, brudeparret har, når de modtager deres smukke bryllupsfotografi, ved at se deres smil, ved jeg at jeg har gjort mit arbejde godt, og derfor er det også en fornøjelse, når jeg ikke kun møder mine kunder en gang, men at mine kunder faktisk kommer igen til enhver lejlighed, om det så er når de mangler en bryllupsfotograf, barnedåbsfotograf, portrætfotograf eller andet.

Jeg ser frem til at høre fra dig/jer

Henriette

 

 

Kunderne udtaler

Det var så sjovt, at få taget konfirmationsbilleder af Henriette. Jeg var lidt bange for at virke lidt kikset på billederne, men det gik rigtig godt, og jeg fik nogle konfirmationsbilleder der blev virkelig flotte. Jeg har også brugt det ene konfirmationsbillede på facebook og alle siger det er super flot.

Så jeg vil gerne anbefale Henriette som konfirmand fotograf :-)
Tanja